Mňauky milujeme kočičí stopy ***
09.12.2022 17:50:55 | Dejvis
Ono když mi kočka sedí u počítače a kouká i dovozuje atmosféru, tak dala vůni začátku a pak už to přišlo z nekonečného prostoru pro radost všech milých lidí na Literu. Moc děkuji za nahlédnutí s vřelým i srdečným přijetím.
09.12.2022 17:54:07 | mkinka
Princezna, královna kočka, graciézní a tajemná, ladná a hebká, svůdně přítulná, když tě poctí svou přízní, ale vždy svá. Prostě správná žena :-). A co kocour? No je to taky kočka. Tak jako fena je taky pes, že. Silný a oddaný, ochraňující, ale také věrně milující, prostě ideální muž :-). Oba mají ovšem stinnou stránku, že. Kdo ji nemá.
08.12.2022 19:09:51 | kozorožka