Lásce
Anotace: Malování lásky 2022
Stejně Ty miluješ nejvíc.
Růži dáš a svůj Otčenáš.
Stejně Ty pohladíš
a lásku dáš i polibek něžný.
Je mi zima. Přitulím se.
Zavřu oči a naladím se.
Blíží se večer i zpívá.
Melodie neohraná.
Stromeček nazdobený
a u něj Ty s náručí.
Jsi láska, štěstí
i úroda a jásot dní.
Miluješ den po dni
a stejně jako na začátku,
co přišla jsem
a řekl jsi,
že nežiji, ale přežívám.
Tvůj vzkaz líbám.
Dopověz si na vše sám.
Už zhasínám
a v srdci Tě mám.
Něhu rozpínám.
Nebuď dnes sám.
Láska je jantar.
Přečteno 201x
Tipy 20
Poslední tipující: CULIKATÁ, Dejvis, Vladislav, Iva Husárková, Bufik, Stanislav32, Psavec, Protos1182, Frr, kozorožka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)