ta noc byla dlouhá a temná
jako noc v níž čekáš slovo
život nebo smrt
po zbytek života už se jen modlíš
za sebe za druhé
láska je tak hluboká
kdybychom jen tušili
šeptala když se dotýkala
víc už nic neřekla
( její slza skanula mi do oka )
z očí do očí se mi mluví nejlíp beze slov...zasáhla, díky, posílám objetí.
06.01.2023 20:43:38 | Danger
Jsou někdy cestníky v životě špatně čitelné. Procítit se k sobě a zkušeností pro druhé. Rozložit břímě, aby chybující člověk mohl unést. Boží, bolné a nesobecké*
09.12.2022 12:34:21 | šerý
** bolavé..připomíná mi..ach zdeni zdeni..tys moje vědma v srdci. Opatruj se moc a děkuji,)
09.12.2022 11:37:42 | jenommarie
"temné mystické noci" jen upevňují lásku - též jako ustavičná víra v naději ST*
09.12.2022 09:46:02 | Frr