Noc
Křivky těla v stínu na zeď,
kreslíš když jdeš kolem svíce.
Moji touhu trošku rozřeď,
ať nepálí mě rudé líce.
Jako moře hladina se vlní,
ty tělem tep můj diriguješ.
Tma mou potřebu nezaplní,
jak ty když doteky aplikuješ.
Citíš Beruško že hořím,
tím pohledem a představou.
O tobě si svůj sen stvořím,
pro noc dlouhou nespavou.
Přečteno 222x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, šerý, jenommarie, Psavec, kozorožka, Frr, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)