Do půlnoci
Anotace: Malování lásky 2022
Ještě pár minut mám.
Pusa skočí do záňadří.
Smích a slast.
Jenom spolu.
Právě se jdeme milovat.
Maluj rychle, čistý akt.
Pár tahů akorát.
Jsi mistr a já ráda ztrácím šat.
Láska je dokonalá,
když nemusí se ptát.
Už pojď prsty klást.
Do půlnoci budeme se spojovat.
Přečteno 196x
Tipy 12
Poslední tipující: Stanislav32, Psavec, Iva Husárková, Frr, vůně mraků, Fialový metal
Komentáře (2)
Komentujících (2)