##{Process[Emotion]_is_not_responding}##
def emotion_controller:
emotion_lack=True
if emotion_lack==True:
Neukazuj slzy,
neukazuj lásku,
buď tak trochu drzý,
nechtěj vyhrát sázku.
Neukazuj strach,
neukazuj city,
na zeď házej hrách,
z něhož klíčíš i ty.
Buď stár, byť jsi mlád,
ovládej své pudy,
nedovol jim vzplát,
lepší být jich chudý.
Denně lidi vídáš,
místo lásky chlad...
Těm, kterým se skrýváš,
nedovol tě znát.
Nenič se svou láskou,
do sebe se skryj,
přelep oči páskou,
život takto žij.
Lásku nenaplníš,
tak proč snahu mít?
Čípak přání splníš,
když nechceš tělem žít?
else:
Pass
Řekl bych dobrá rada na prd. Než bez emocí, lépe bez moci else bezžití...
13.12.2022 09:04:10 | Jan Kacíř