Pod sluncem stále slepá tma –
samota má u nekonečna
při které bolest beze dna
mou duši rozpozná
Unikl z mysli živý sen
vzpomínka navždy uniká
sám sobě nejsem obrazem
v zrcadle tuláka
Až přijde neodvratný stín
Tvůj dopis z dětství roztrhám
zežloutlý papír – lásky splín –
se slovy Tvými zůstal sám