Vločky se sypou k nám, jak cukr ze džbánku,
líčka Ti růžoví jako dvě poupátka,
něžně Tě políbím jak voňavou čekanku,
už zbývá jen chvilička k narození děťátka...
Svým dechem od srdce Ti prstíky ohřeju,
když na mě si čekala a v chladu si stála,
pak výrazem očí svých i duši Ti zahřeju,
že je tu čas zázraků, kdy živi jsme z mála...
Ptáčkům jsme sypali do domečků dobroty
a od stromečku slyšíme koledy pět,
všude láska se rozlevá,jsme jen my ,už ne já a ty,
jak nádherně chutná s Tebou žít tento svět....