Milovat
je jako loupat ořech.
Jak naostříš vůli,
zbyde jen potrhané jádro.
Tak pomalu musíš louskat,
a popřít čas.
Až tráva vyroste
a Slunce okamžik zaplaví…
nehledej útěchu v květech slunečnic,
vydíraje obracením
rozevři dlaně jako nůši,
až slupku roztaví,
pak nadechni se štěstím,
co nadechlo se Tebou…
Moc krásné. Je to tak. Trpělivost růže přináší. A pak ještě neusnout na vavřínec. Moc krásně napsáno :)
17.12.2022 22:00:06 | Narra
Moc se mi líbí:
Tak pomalu musíš louskat,
a popřít čas.
a nadechni se štěstím,
co nadechlo se tebou..
16.12.2022 20:23:23 | Kumiko