Kopyty lásko
Lásko
ty čertice divá
jenž jsi mou výpovědí
ty spálila jsi mne na kost
aniž bych se vznítil
a zanítil již to arytmické srdce
co si malovalo iluze
nepoznávám v zrcadle svůj obrazec.
Na Epitaf psáno
Já klamán i za hroby Černobylu
dusím se vmžiku
a zpytuji workoholismus ctitele
jakého sem byl jatý
to krkavci klovají do mého titěrna
krvežíznivé touhy
zamilovanost oslepla
v této skladbě patosy předsudků.
Hromotluci tlučí
na třesky krkavic zvysoka
co deště zaplaví kapky sklíček
ty vyduněné dojmy
kopyty Lásko
sem zaklopýtal komicky
Chi
Chi.
Přečteno 173x
Tipy 21
Poslední tipující: Tvbm, WWW, Fialový metal, Sonador, Iva Husárková, Bufik, Frr, šerý, Stanislav32, mkinka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)