Jdu dál
Anotace: všechno zlé je k něčemu dobré a dobré je taky se po nepřeskočené překážce v životě zvednout a jít dál za svým snem
Nebe plné hvězd
říká mi,
že zbytečné jest
plýtvat slzami
pro nepravou lásku,
která zlost rozvířila.
Pro falešnou masku,
které jsem uvěřila.
Srdce se obrnilo
a rozum časem se poučí,
aby dalším překážkám se zabránilo,
které mi do cesty život nastrčí.
Chci milovat
a být opravdově milována.
Ale už nemohu cestu osudu malovat.
už musí být neočekávána.
I když smysl života mi někdy uniká,
zůstat či odejít se pak sebe ptám,
tak já stále půjdu po cestě s názvem Osudová
a hledání důvodu nikdy nevzdám.
Komentáře (2)
Komentujících (2)