Nepřestáváš milovat
Anotace: Malování lásky 2022
Čekáš věrně jako holub sivý.
Otvíráš náruč a cítím divy,
že s Tebou jsem krásnější.
Přiznám se, že déšť nemám ráda.
Moknou mi záda a všechno se klouže.
Dívám se k obloze
a dostávám odpověď.
Chtěla bych být u Tebe právě teď.
Zavírám oči.
Vem si mě, lásko, k sobě hned.
V hlavě si pramenem
i jádrem v srdci.
S Tebou su šťastná i mladší.
Sladká slova i med dáváš mi do karet.
Objímám Tě.
Budeme žít spolu do sta let.
Přečteno 193x
Tipy 16
Poslední tipující: šerý, Friday, Dejvis, Fialový metal, jenommarie, Psavec, Stanislav32, paradoxy, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (4)