Anotace: je léto...
Myšlenky, tišší motýli
poletují si travou
na chvostech dálných létavic
písní jsou rozepsanou.
Když s Tebou jsem
je léto.
Noc nespí
je tak živá
dech náš se zatají tím víc
a hvězdopravně zpívá.
Když s Tebou jsem..?
Tajemství svíc
jen s Tebou jsem
tak jiná...