2022
Vrátil ses ke mně, můj milý.
Jak moc jsi jiný,
změnil ses či tvé mínění,
nebo jsi stále takový,
jakého tě znám?
Voníš po soli a nespoutaném větru,
ve vlasech vpletený písek se sluncem máš
a srdce tajemné jako oceán,
jenž zračí se ti v očích.
V tichosti osamělé
čekala jsem na tebe.
Již nejsem cizinka,
jak tomu bylo předtím -
ne, jsem tvá,
jenom tvá.
Vyslyšel jsi mě,
vrátil ses, můj milý.
Odešla snad láska tvá?