Za marnivce
Nostalgie ze svých epizod
to tající pochody
co zčernalé praví
dej mi sílu svatá dobroto
jen se zamýšlím
jaká bude snažší aférka
co mě má uprosit na hřích
na zádech ty hrby minulosti
to jizevnatost symbolů
a šachových tahanic
z krve rtuti se nedořežu
což mi láskou vražd neuškodí
a což bych to byl za milence
kdybych zhrzená srdce vyrvaná neulovil
však mi také jedna slečinka
vyprosila rukávek beztak
a ten jsem převášnivě smetl
a zaprodal jinému neznabohovi
on se o ní zdrásale umiloval pro smrt
a za marnivce činohry.
Přečteno 102x
Tipy 13
Poslední tipující: šerý, Stanislav32, Bufik, Fialový metal, Robin Marnolli, Psavec, Iva Husárková, mkinka
Komentáře (10)
Komentujících (5)