možná teď spíš
a ve Tvých nohách polární liška
Bůh - ten samý
co líbal na rty Annu Frankovou
hlídá Tvůj dech
možná teď spíš
a takový pokoj jde ze tvé tváře
že by rozlomil skálu
možná teď spíš
a já
na druhé straně srdečních síní
zapaluji cigaretu od cigarety
když si vzpomenu na Tvůj dotek
na křídlo nočního motýla