Nadešla doba šepotu
noci již téměř vánoční,
utichaj zvuky tepotu
mužů, co spěchaj na noční.
Poslouchám průtok meandrů,
když rozlévá se po nivách,
duchem jsem k tobě na vandru…
Už začínáš býti ohnivá…
No teda .. a co teď, když už je po Ježíškovi, kouzlo jsem zmeškala :-) však autora Špáda zastihla, a to je prima .. aspoň si o tom přečtu :-)
08.01.2023 22:53:20 | Vivien
A hle, také přišel Špáďa. To muže potěší, i žena bude ráda*
No, pěkně vypoentovaná...*
30.12.2022 19:54:59 | šerý
Když vtíkáš ke mně v myšlence
jedna chuť budí druhou
pak jistá doba šepotu
se stává prostě duhou
Chci s tebou lozit po střechách
jak kočka mňoukat zcela
když tepot mnoha meandrů
je téměř jako cela...
26.12.2022 13:01:19 | básněnka