Zůstat sám není veselé.
Odcizení bolí.
Sám v sobě najít přítele
je úkol hodně těžký.
Ať se TI to podaří a přeji TI hodně sil a vnitřní pohody i radosti. ** Snad i ty svátky..abys nebyl nastydlý*
24.12.2022 23:58:28 | jenommarie
abychom nebyli nastydlí
dáme si buchtičky s povidly
dáme si buchtičky s mákem
že já jsem robinson svátkem ?
je to těžké po mrazivé době
ač na vánoce je jak na jaře
na zahrádce v zablácené róbě
vozit ke kamnům dřeva trakaře
tak chtělo by to wellness pobyty
doma červenají se i papriky
jsou vánoce a vzpomínám na tradice
s večerem jsem viděl hvězdu že nám posvítí
jenže doma srdce a v srdci lednice
jaro venku a v lásce ? ledy a zájmena
když jde o city... ty ty ty
a já už nevím co to znamená
neměl jsem buchtičky s mákem
neměl jsem buchtičky s povidly
na vánoce přišel jsem s podzimním drakem
kde žádná láska pro vítr nebydlí
jsou svátky a já jsem nastydlý
... ale jsem rád za pěkný komentář
takže si dáme třeba čajík a cukroví i sněhové na nový rok
a moc Ti děkuji a přeji Ti hodně radosti*
25.12.2022 00:55:55 | J's ..
Wow....:))
To je stanglička.
Až plesám..a čtu zvědavě slepuji
jak puzzle
Jiříku**
No ono nebude tak zle
jak je zlé..
však už řeči řečí..jako řeka bez hloubky
se TI může v ponoru..Někdy kosíš sám sebe
jako zašlou úrodu.
Věřím
věřím
že se nové urodí **
A také TI
to moc přeji.
Teď jen...sbírám slůvka
která jsi mi vysypal..
Upíjím čajík a pojídám cukroví
Úsměv TI posílám
věřím že i ty se usmíváš a to mi pro teď stačí k radosti.
OPATRUJ se a DĚKUJI TI moc za přání
a milá slovíčka Jiříku
a Nelinku pohlaď za mě.
Ať máš také hodně radostí
a ZDRAVÍ v Novém roce. :)*
26.12.2022 11:05:05 | jenommarie