Na srdci
Tolik mám na srdci,
co bych ráda,
jazyk však zůstává
svázaný.
I když má myšlenka
je tak mladá,
láska už pustila
kořeny.
Tolik mám na srdci,
však co zbývá,
jen těch pár krásných,
vřelých chvil.
I v bdělém stavu
o nás snívám,
přeji si, abys mě
políbil.
Kapka lásky je víc jak vodopád zlata...
Vydařený rok Peti ,hlavně to zdraví a moudrost lékařům, nadhled a polibky plné citu.
06.01.2023 19:59:18 | Danger
krásné vyznání
27.12.2022 00:11:52 | stormeater
Jen kdyby jsme si je, lidé obecně, nenechávali tak často jen pro sebe.:)
Díky:)
27.12.2022 17:42:14 | Dreamy
ano... někdy ani to nepomůže
28.12.2022 09:50:13 | stormeater