Anotace: ...
Hladil po vlasech
v to utahaný ráno
počítal na prstech
kdo a kdy má dát
co bylo dávno
můj dech
si mlčel ve svý fantazii
tam kousek od něj
mi podvazky
(něžně ruply)
prostě povolily
.....
S podvazky se to má asi jako s kšandami :-)
28.12.2022 20:40:45 | básněnka
:-))
29.12.2022 07:34:07 | Kett
Já hladil po vlasech v to utahaný ráno počítal na prstech kdo kdy zná pouze dávno A byl to pouze dech jenž mlčel s fantazií tam kdesi ve tvých snech podvazkem melodií – jež zcela povolily
28.12.2022 17:27:58 | ARNOKULT
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?