Dlaní sjedeš
trochu níž
Sevřeš mě
a nepustíš
Prsty hladí
něžně, líně
Zastaví se
až v mém klíně
Když bloudíš dlaní po mém těle,
Cítím se velmi
rozechvěle
Ten cit vychází z...
Těla? Duše?
Tak přirozeně, jednoduše
Ihned mě napadl rým k "ten cit vychází z ...",ale musel jsem ho hned zaplašit. Hezké.
04.03.2023 22:37:17 | Vavřineček
krásně, přitom jednoduše .)
29.12.2022 13:56:37 | Constantine