Sbírka: Motýl třpyt do křídel pochytil
2011
Hledíce na tebe
bdím i sním vzájemně.
Bádám, sama sebe se ptám,
zda tvé perutě neexistující
halí mne něžně,
můj anděli milující.
Milá Dámo, je to všeobímající, díky za krásnou metaforu.
06.01.2023 22:46:52 | Papagena
Já děkuji za hezký komentář
04.04.2023 23:03:13 | Dáma z kavárny
Zavři oči a stačí pocítit:)
29.12.2022 17:51:57 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?