Anotace: *Lásce
*
Pokušitelé
~~~~~~~
Jsme pokušitelé vlastního času
přiškrcujeme vteřiny
kapeme k srdci lásky medu
zkoušíme, kolik vydrží.
Až kotník pojme z krajek den
a lem tvých košilových cípů.
Spolu si opět přiťuknem
na sladkost našich chříchů.
Ovinu si tě kolem těla
buď opět lásky růženec
neskrývám, že víc času
bych s TEBOU chtěla
sbíráme
medovou touhu
z písmenek.
**
*
Malá Oprava, chybička se vloudila
**
Tvá slova jsou často jak včelkama darovaná plástev medu..jinak to už povědět nedovedu...ST*
01.01.2023 09:51:15 | Frr
Tvé medové pokušení
dal jsem si
do sklenice
Každý den lžička
stačit by měla
jako medicína
pro dny bolavé.)
31.12.2022 18:26:12 | Narragan