Jen pár vět
Anotace: Malování lásky 2022
Z tajů i přání
milujme se do svítání.
Uslyšíš mé zapískání.
Už je to dávno, co všimla jsem si máku.
Den byl krásný jako z obrázku.
Dal jsi mi ho na památku
a já z něho udělala fotku.
Teď hledám hvězdy.
Výčitky své hloubky
pouštím do strouhy.
Objímáš naše němé my.
Navěky v souhvězdí.
Plní se sny.
Není ty, ani já, ale my.
Přečteno 233x
Tipy 17
Poslední tipující: jenommarie, šerý, Stanislav32, kudlankaW, Friday, Fialový metal, Amonasr, Frr, kozorožka, Psavec, ...
Komentáře (12)
Komentujících (4)