To nebyla láska
Otoč se, zavři oči,
zapomeň na špatné dny noci...
Už bylo dost trápení a snění
je na čase si uvědomit, že láska už tu není!
Zmizela, odešla a nemůžeš ji chtít zpátky
nevzkříšíš ji, nepřivoláš zmizela do dálky.
Neplakej nad láskou, která tě ničila to,
že je pyč, tím ti možná život ulehčila!
Trápila ses a smích ze rtů se ti ztrácel
jen občas se ti na chvíli vracel
to nebyla pravá láska...
Komentáře (0)