Zamilován
Tu pluji lepě dolíčky
Tu ústy rtů líbám vědmou tmu.
To ty ta noc
To ty mnou v obrysech jímáš.
Níž tvé copánky
níže mi jemnost skvíš.
Zamilován blíž jsem
ty jsi kouzlo
ty jsi tma a očí moc
kterou mi tě odvanul sen
jen nezapomínám to dít jen
jen ty ta kometa jazyčná
svlékám ňadra tvé vín
k úplňcím léd vinoucím
co též jí milují.... !
Přečteno 189x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, šerý, Psavec, Sonador
Komentáře (7)
Komentujících (5)