Jsi hvězda malá,
co v noci se mi zdála
Jsi něžný dotyk slova,
jenž mě hladí zas a znova
Jsi drobný kvítek na mé dlani,
co utrhla jsem brzy za svítání
Jsi pocit, který v srdci hřeje
Jsi světlo, které vniká přes závěje
Jsi světlo, co rozpouští můj temný stín
Jsi božské sémě, co shůry padá do hlubin
Jsi věčnost, v čase zastavená
Jsi Muž a já jsem Žena
paprskem dotknutá
posvěcená
spřízněná
sblížená
prostě Žena
statečně přiznaná
v pravdě blízká
asi se
pro pána
v nebi blýská
02.01.2023 23:52:40 | stormeater
Komu se stýská
Tomu se blýsklá
Ať chvíli počká si
Na změnu počasí
Až mraky odtáhnou
Ono se vyčasí :-)
03.01.2023 06:31:13 | kozorožka
Jemně hluboké..
Hezky vyjádřeno
01.01.2023 16:54:07 | Alhambra