Překrásné. Svými obraty, ,,barva se rozkročí"- stylové, leč nevím úplně přesně jak to myslíš* přesto máš růžový puntík... Moc pěkné
01.01.2023 19:42:35 | Caliéry
Víš, je to spíše malování uvnitř slov, aplaus radosti ženství a těšení se na něco hezkého, co by mělo v životě každého alespoň v náznacích přijít. Je to i taková terapie barev. Zavřu oči a snažím se navodit atmosféru a pak píši s optimistickým nádechem nekonečné životodárné i láskyplné v jádru něžné fantazie.
01.01.2023 19:50:13 | mkinka