Začínáme
Ještě jdou ty smutky
co jsme střihli číst
ještě jdou ...
na nový ...
skok lásky ti říct
skrytou nocí
mlhou bílou
běží
vlčík
a mág ?
jak papír balí milou
ještě jdou
ty smutky na klávesách
v pokoji
kde se bojí
pomněnková ach
začarovaná v sousloví
střihni si
v těžkých časech
chmuru v mundúru
jako básník v iglú co chodí na túru
pardon na čtení
modré oči
berou z citu
srdcem
to skonči
a v tajence ochoč ji
na kolenou
že má tón
a kamennou šeptalku
jak nedat v zimě na skalku
tak tvář dál se nosí
sny
poletí maratón
že nejsem hoden
za úsvitu
na dívku plamennou ?
sám
jen dotek teskného aksamitu
dává závan
sbohem
leden
nezamávám
ne nesjedem
zůstaň přikrytá
že nemrznoucí list
kapek rosy
nesvítí tu
ve dne kerné frci
slza nesyta
záhadná nevěsta očí procitá
ale já mám tmavé důlky
propadlé tváře
a když se vidím v zrcadle
je mi hůř než staře
jaké štěstí
ještě jdou ty masky
z nichž jsem s cizí básnířkou
při novoročním sexu
jak ve tmě
víno v boxu
jasně
že na hvězdáře
začínáš mě
to ticho s pěstičkou
buš mi holka do hrudi buš
jsem si intimně cizí
stříkaj na mě kaňky
stříhá křídly
vlaštovka
ta rozfoukaná tuš
Přečteno 270x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, Psavec, Jan Kacíř, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)