Barevnost oblohy
Anotace: Barevnost života 2023
Modrá má čáry
a tuha jako semafory.
Abstrakce světu sluší
s kordem lásky jdeme buší
nálad i shonů
a milujeme se k tomu.
Vezmu fotoaparát
a jdu na koláž,
co prší láskou z dlaní.
Fotka naše.
Den je hravý.
Pohled mezi stíny.
Přijímáme sebe. Nehledáme viny.
Maluj dál.
Drahý.
Jsem tam uvnitř vdechnutá.
Obloha nás zná.
I mléčná dráha naši hvězdu dá.
Je krásné být Tvá.
Přečteno 135x
Tipy 14
Poslední tipující: Lioness, Fialový metal, Stanislav32, kozorožka, Psavec, Marten, Sonador
Komentáře (2)
Komentujících (2)