Anotace: První báseň, kterou jsem se rozhodnul zveřejnit. Zajímá mě názor zkušenějších básníků.
Silný je cit
slabá duše má,
chci mít už klid
lásko má blažená.
Chci nechat tě jít
však nevím jak,
strasti přestat mít
zahojit se pak.
Lásko vrať se
mozku přestaň bdít,
lásko ztrať se
srdce přestaň bít.