Modré nebe
Anotace: Malování života 2023
Táhneme modrou v závětří
i oblaka ví.
Ten tyrkys smí
a větřík tváře obarví.
A s nehty polechtá
i přijde smích.
Za ruku vedeme se
a necháme věci jen tak jít.
I obláčky přejdeme něhou.
Je krásné být s Tebou.
I jako kružnice barvím se Tebou.
Láskou i družicí věrnou.
Symfonie barvou.
Přečteno 196x
Tipy 15
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Amonasr, Stanislav32, Kan, Frr, Psavec, Bufik, kozorožka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)