Ač s láskou v duši
zas a znova,
stokrát vyřknu
krásná slova,
v srdci mém
ten krásný cit
slovy nelze vyjádřit
Sto slov rovno není
jednomu pohlazení
Pohled Tvůj, tak laskavý
můj smutek v duši napraví
Nic na světě rovno není
jedinému políbení
Dlouhý pohled z očí do očí,
a vše se se mnou zatočí
Pocitem tím unesena jsem,
ztrácím pod nohami zem
Na křídlech fantazie nechám
tuto báseň plout
aby Tě za mě mohla obejmout
co je tu pro nás
anděly zakleté v kamení
co je tu pro nás k mání?
pár chvilek štěstí
v zádech mrazení
bušení srdcí
nevyspání
a co by bez lásky svět byl
jen chladný šutr ve vesmíru
každý se z lásky narodil
tak k čemu v lásce hledat míru...
06.01.2023 20:06:04 | stormeater