Lásce
Anotace: Barevnost života 2023
Už zpívám barvou tepu
v noci s jiskrou světů.
Hledím bez pochybení.
Za rohem budeš Ty.
Úsměv, jásot i slzy.
Láska je blízko
jako hvězda,
co steskem trpí.
Obrázek bez sebe.
Táhlé sny i vteřinové rýmy.
Už líbej do polštáře.
Báseň píše rukopis
a ta káže,
že noc má krásná být.
Dobrou noc, lásko má.
Takt kostelních zvonů dá.
Tam v dáli jsem Tvá.
Přečteno 177x
Tipy 21
Poslední tipující: kudlankaW, Bufik, Stanislav32, Dejvis, Frr, kozorožka, šerý, Psavec, Fialový metal, Narragan, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)