Lásce
Anotace: Barevnost života 2023
V krystalu dní,
květ nádherný.
Traktát nekonečna.
Štěstím vůkol vyzvání.
Násobené nekonečno
v objetí lásky
tvoří se text vzácný.
Tvá ruka se natahuje.
Cítím teplo i žár naděje.
Nejmilejší, láska se projevuje.
Ticho, co stíny smyje.
V slasti jsme orchideje.
Vrostlé nebe, co vypravuje
o pouti dvou srdcí, co je jedno.
Drahý, už nikdy prázdno.
Líbejme se do naděje.
Láska hřeje.
Je krásné být Tvoje.
Přečteno 148x
Tipy 17
Poslední tipující: Dejvis, Iva Husárková, Frr, Psavec, Bufik, Stanislav32, kozorožka, Fialový metal, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)