Lásce
Anotace: Barevnost života 2023.
I pod kamenem hledej lásku
z tisíce obrázků.
Ona se vine jako víno proleželé
na jazyku srdcem svitů.
Podání ruky čeká na svůj čas
v květenství polibků
hledá klas.
Věřit je víc i snít.
Zázrak dá uvěřit.
Polibek dá žít.
Není třeba víc.
Jen uchopit a procítit.
Minutu, vteřinu i niť.
Přečteno 150x
Tipy 19
Poslední tipující: Bufik, Stanislav32, Sonador, Kan, Frr, Psavec, kozorožka, Fialový metal, šerý, Dejvis, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)