Energie lásky
Anotace: Barevnost života 2023
Puls rtů
bez nesmyslů.
Tep srdce
dá více.
Rytmus choreografie
i moře fantazie
v obrazu bílého spřežení.
Šeptej noci. My a my.
Laskavé city i dny.
Jsme energie,
co hřeje v žáru sympatie.
Hrdlo bije akordem telepatie.
Plynulá složená symfonie.
Láska prostupuje.
Přečteno 170x
Tipy 15
Poslední tipující: Fialový metal, Bufik, Stanislav32, Psavec, Frr, Marten, Kan
Komentáře (2)
Komentujících (2)