Východ
Anotace: Jaký si pamatuji východ slunce? ...zkuste přečíst a určitě ohodnotit a okomentovat, jakyý východ slunce máte rádi Vy.
Znáš ten pocit,
když probouzí se slunce,
já miluju ten pohled na třpytivé louce.
Rosa rozzáří se ve své touze,
cítit teplo
a slyšet ptačí koncert.
Jako malované jsou tvé oči,
když je mhouříš s rosou na obočí,
to stal se zázrak,
začal den plný slunce.
Přeju si,
ať zahřeje tvé zkřehlé ruce,
ať zůstane ti vzpomínka
na tenhle východ slunce.
Komentáře (2)
Komentujících (2)