Srdce potravou
Zavírám oči v příběhu,
polštáře co nasál tvoji vůni.
Sny lásko o tobě bez břehů,
dotváří noci obraz svůdný.
Sám hvězdy napříč oblohou,
rozsvěcím v rysech kontur znamení.
Bys svítila mi nad hlavou,
než žitím duše má zas zkamení.
Jménem dar bohů podle výkladu,
je dána pro mě role tvá.
Než políbím tě v srdci vyhládnu,
pak vše zas snadným být se zdá.
Přečteno 153x
Tipy 9
Poslední tipující: Bufik, šerý, Psavec, Fialový metal, Marry31, Friday
Komentáře (3)
Komentujících (3)