Vidím to jako dvě básně pospolu. Každá by mohla být svým obsahem samostatně. Nicméně nevadí, pomyslně je spojuje duše kočičí autorky i kočky samotné. To je ta krásná barvitost života a mně se líbí.
11.01.2023 18:46:45 | Alias
Moc děkuji.ano přesně výstižná slova.jsou to dvě básně a všude vyhrává kočka.mam dva nalezenci a jeden chodí na návštěvu jako třetí od sousedů.
11.01.2023 19:26:52 | mkinka