Co jednou zrodilo se
nelze vrátit zpět
Můžeš mě stokrát ranit
stokrát ti budu odpouštět
Za okny sníh
a mráz co zebe
Ještě větší chlad
sálá z tebe
V kamnech oheň praská
zahřívá mi ruce
Ty jsi má láska
co vzala mi srdce
Tak si ho nech
jako amulet
Co zrodilo se
zavrhla jsi hned
To chladné počasí
nic dobrého nevěstí
I tak ti děkuji
za mé neštěstí