Až spolu zůstaneme sami
Co všechno se může stát
Budeme se líbat pod hvězdami
Budem si šeptat kdo má koho rád
Budu se toulat ve tvých vlasech
V modři tvých očí toužím utonout
Dluhy svých doteků ti budu splácet
Své srdce zbavim těžkých pout
Každý tvůj dech chci na své kůži cítit
Dovol mým rtům zas k tobě zabloudit
Kde je ten čas, co jindy se tak řítí
A teď snad zapomněl, jak pomaličku jít
Krásné snění plné touhy
je škoda se probudit
v jedno ráno jistě přijde
a tvé sny se vyplní **;)
13.01.2023 22:46:36 | jenommarie