2023
Věky ve mě zněla prázdnota,
až tvou přítomností se ve mě
rozezněla hudba andělská.
Skoro deset let, tak dlouho jsem čekala,
než něco v nitru znovu se zatřepotá,
a nezáleží,
zda budeš skutečně můj a já tvá.
Nikdy jsem nevěřila,
že to někdy nastane;
poprvé za ta dlouhá léta
má duše díky tobě opět zpívá,
miluje a tvoří.