Anotace: Taková trošku moc slunickova, šťastná, nadejna- na můj vkus..
Let’s try,
not cry.
Let’s fight,
not flight.
Let’s make,
not break.
Let’s just love
each other.
Tenderly.
Finally.
nemělo tam být:
Let’s flight,
not fight?
15.01.2023 18:32:03 | Sonador