Anotace: pro Lucinku Feldigelovou
Sleduji malý srpek nebem plující,
je na něm Čenda sedící?
samozřejmě a svými verši
na tváře nám úsměv kreslící...
Děkuji, s dovolením ukládám, Čendo... opatruj se a hodně sil :)
20.01.2023 22:36:27 | Emily Říhová
moc děkuju Em ... potěšilo
21.01.2023 09:09:38 | čenda pekař
psaná srdcem
A to v závorce..nejvíc ** neztrácej ji* ;)
Pěkný den Čendo.
17.01.2023 09:23:04 | jenommarie
...když srdce sní, tak stále je,
byť někdy to jsou galeje.
Však vzpomínky, ty na lásku
jsou všude, třeba v oblázku.
Který tam kdesi u vody,
kde luna s myslí závodí,
leží tak blízko hladině
a láska? Chutná nevinně...
17.01.2023 08:15:25 | Dreamy