Snítky tvých vlasů
odráží přírodní krásu
najednou hořkost už nepůsobí
nevnímám útrapy času
..když tě vidím
kousky mých citů
schovávám v kapse od kabátu
a na dně batohu
..za to se stydím
že jsem nepoznal tu chvíli
kdy jsi byla roztomilejší než dnes
já jen stál opodál
a připravoval si těch pár vět
tam kde měl začít náš společný svět
Ale ano, emoce ano, ale ty rýmy.. Zkuste si číst (tu) jen je. Pokud se rozhodneme psát touto formou, potom i o tom je poezie. Už z úcty k čteným básníkům. Díky.
22.01.2023 05:42:58 | Now