Zamilovaná, ale kamarádka
Anotace: To co nikdy nebude číst osoba pro kterou to je psáno
Láska ve mně vzplála
Však on o tom nemá zdání
Nezájem jsem stále hrála
Vyznat ti lásku mi něco brání
Ráda bych tě políbila
Však jako kamarádku mě bereš
Asi bych ti ublížila
Celou dobu se s kamarádkou směješ
Bolí mě že jsem neupřímná
Zlá je ta moje hra
Byla jsem k tobě vlídná
V lásku doufala
Stále budu doufat
Já tu na tebe čekám
Budu tě milovat
Pak přečíst ti tohle dám
Komentáře (1)
Komentujících (1)