Dobrou noc
Anotace: Barevnost života 2023
Maluji obraz do postele snění.
Tenké vrstvy i divu hraní.
Košilka s kraječkou.
Zpívám chvilku maličkou.
Dám Ti ukolébavku.
Smím?
Sen i pusu na krajíčku
v lásce se tají óda.
Spi drahý, noc šeptá.
Spolu dočkáme se rána.
Přečteno 223x
Tipy 20
Poslední tipující: piťura, Helen Mum, Dejvis, Sonador, jort1, Frr, Stanislav32, Fialový metal, kozorožka, Bufik, ...
Komentáře (16)
Komentujících (8)