Lásce
Anotace: Barevnost života 2023
Ráda bych Ti padla na ramena
a tak spala až do rána.
Jak kočka bych vrněla
a klubíčko spřádala.
Beru si tedy peřinu
a sen běhá na vteřinu.
Dávají pohádku,
o kočce, co ráda mňouká
a kocour na ní kouká.
Zrovna jedna u mě sedí
a do nebe čistě hledí.
Máme pohádku, velké děti.
Pěkný spánek ať doletí.
Přečteno 193x
Tipy 15
Poslední tipující: kozorožka, Stanislav32, Kan, Ondra, Fialový metal, jort1, paradoxy, Frr, Psavec, ...
Komentáře (10)
Komentujících (5)