Lásce
Anotace: Barevnost života 2023
Lásko, obejmi můj pas
a pojď si chvilku hrát.
Báseň letí uvnitř nás.
Svět bez ztrát
a květ dá hřát.
Drahý, vezmi můj ret
a objev nekonečný svět.
Ještě kousek v přítmí
budeme láskou kvést.
A šťastní.
Tón luny krásný.
Nasloucháš a jsi mi vzácný.
Přečteno 226x
Tipy 11
Poslední tipující: Kan, Frr, Psavec, Stanislav32, Sonador
Komentáře (6)
Komentujících (3)